Klantervaringen

Ineke sluit aan

“Zij sluit aan, zet ieder op een zuivere manier in positie, ze heeft geen oordeel, aandacht op de juiste momenten, ook de lastige momenten, waardoor mensen en dus het team verder komt. Ineke is pragmatisch, een combinatie van theorie (als achtergrond) en lekker aan de slag, maar met oog voor het hier en nu.”

Ingrid van den Berkmortel | Locatiehoofd | Lister

Ineke weet waar ze het over heeft

“Belangrijke elementen in de werkwijze van Ineke zijn: zoeken naar de innerlijke kracht van medewerkers, en medewerkers doelgericht aanspreken op het verder ontwikkelen van hun persoonlijk leiderschap. Het is prettig te ervaren dat de stijl die Ineke heeft ontwikkeld stevig in haarzelf geworteld is. Ze weet waar ze het over heeft en toont een enorme inzet. Een belangrijke voorwaarde voor persoonlijke groei en ontwikkeling is jezelf regelmatig vragen stellen over de wijze waarop je overkomt en wat het effect hiervan op de ander is. Ineke heeft een groot reflectievermogen.”

Jan-Rob Makkenze | Deskundigheidsbevordering | Pameijer

Ze creëert beweging in de afgesproken richting

“Ik heb Ineke leren kennen als een hardwerkende, doelgerichte, betrokken manager met oog voor de menselijke maat. Ze deinst niet terug voor de moeite die veranderen kost en weet anderen hierin mee te nemen. Een leidende persoon die het wij-gevoel (her)vindt. Ineke houdt verbinding met de mensen om haar heen, betrekt nieuwe mensen en vindt nieuwe bronnen. Naast haar aanstekelijke enthousiasme en doorzettingsvermogen is ze open, zorgvuldig en wars van onnodige conventies. Ze is leuk om mee te werken en zorgt voor beweging in de afgesproken richting.”

Will de Zwart | Psycholoog | Pameijer

Neemt de ander mee op de nieuwe weg

“‘Mensen veranderen eerder om redenen die zij zelf hebben ontdekt, dan om redenen die door anderen zijn opgesomd’, aldus de Franse filosoof Blaise Pascal. Daarmee wil ik aangeven dat Ineke heel nieuwsgierig en leergierig is en haar eigen koers vaart. Deze tweede van Goethe vind ik ook mooi: ‘Behandel je iemand zoals hij is, dan zal hij blijven zoals hij is. Behandel je iemand alsof hij is wat hij had kunnen zijn, dan wordt hij zoals hij had kunnen zijn’. Hiermee bedoel ik dat Ineke heel goed in staat is de ander mee te nemen op een nieuwe weg.”

José van Gijtenbeek | Adviseur medicatiebeleid | Pameijer

Schat aan ervaring met complexe situaties

“Ineke is een inspirator en brengt verbindingen tot stand, daar waar ze verstoord of verbroken zijn. Ze heeft een schat aan ervaring in de zorg. Een gedegen vakvrouw die praktisch aan de slag gaat in complexe situaties. Haar werkwijze helpt.”

Moniek Hamer | Projectmanager Buurtcirkels | Pameijer